Logo
Logo close
Forbruger Foodservice
Dansk keyboard_arrow_down Dansk Dansk Engelsk Engelsk Tysk Tysk Spansk Spansk
Dansk Engelsk Tysk Spansk

Grillet medister med kartoffelsalat og urter

4 portioner

Ingredieser
1 bakke kyllingemedister fra Danpo
Olie til grill

900 g. kogte og afkølede små, gerne nye kartofler med skind
50 g. ristede solsikkekerner

Dressing
4 spsk. god rapsolie
2 spsk. æbleeddike
1 tsk. flydende honning
1 tsk. dijonsennep
1 tsk. sød sennep
1 dl. groft hakket frisk persille
1 dl. groft hakket frisk løvstikke
Salt og kværnet peber

Tilberedning
Grill medisteren ved lav varme og skær i portionsstørrelser.

Pisk alle ingredienserne til dressingen sammen og smag til.

Vend dressingen med de kogte kartofler og solsikkekerner, og server med medisteren.