Logo
Logo close
Forbruger Foodservice
Dansk keyboard_arrow_down Dansk Dansk Engelsk Engelsk Tysk Tysk Spansk Spansk
Dansk Engelsk Tysk Spansk

Grillet medister med hele majs og krydderurtesmør

4 personer


Ingredienser
1 bk kyllinge medister
4 hele forkogte majskolber, evt halveret

Krydderurtesmør
150 g økologisk smør
1 dl hakket persille, løvstikke, koriander og timian
1 tsk urtesalt
1 fed hvidløg, knust
Kværnet fem peber

Tilbehør
Grøn salat og lækkert grovbrød

Tilberedning
Rør krydderurtesmør sammen og smag til, det må gerne være lidt blødt.

Grill medisteren på grillen ved lav varme og krydr med salt og peber.

Grill majskolberne på grillen. - Forkog evt. majskolberne.

Server de varme grillede majskolber med grillet medister, grøn salat og grovbrød.