Logo

Kyllingespyd med chili yoghurt, couscous salat med mynte og pistacienødder.

4 portioner

Ingredienser
400 g kyllingefars
8 Spyd

Couscous salad
2 dl. cous cous
2 dl. vand eller bouillon
3 spsk hakkede pistacienødder
4 spsk sultanas (hvide rosiner)
2 spsk mynte
2 spsk koriander
1 dl ristede løg
Saft og citronskal af 1 citron

Chiliyoghurt
2 dl yoghurt
1 tsk chilisauce
½ dijon sennep
Salt

Tilberedning
Bland ingredienserne sammen til chiliyoghurten, og stil på køl.

Rul kylilngefarsen i lange pølser og sæt dem på spyddene.
Grill i ca. 3 minutter på hver side, til de er gennemstegt.

Cous cous
Kog vand eller bouillon, tilsæt cous cous og dæk med låg. Lad det trække i ca. 15 min, og lad det køle. Derefter blandes de resterende ingredienser i - smag til med citronsaft og salt.

Velbekomme

Kyllingespyd med chili yoghurt, couscous salat med mynte og pistacienødder.