4 personer
Ingredienser
500g Danpo hakket kyllingekød
Salt, peber
1 æg
1 dl hvedemel
1 lille finthakket løg
125g champignon
35g hasselnødder
75g revet emmentaler
Druesalsa
¼ kg blå og grønne druer - kernefri
½ bundt forårsløg
10 ml. citronsaft
¼ dl olivenolie
½ bundt hakket mynte
Salt, grov peber
Tilbehør
Små kogte eller ristede kartofler.
Tilberedning
Rør kødet sammen med salt, peber, æg, hvedemel og løg.
Hak champignon og nødder groft og kom dem i farsen. Form farsen til en aflang rulle og rul den i revet ost. Bag farsrullen ved 200C i ca. 30 min. i et smurt ovnfast fad.
Halver druerne og bland dem med fintsnittede forårsløg, citronsaft, olivenolie og mynte.
Smag salsaen til med salt og grov peberblanding.
Skær farsrullen i skiver og server sammen med druesalsa og kartofler.