4 personer
Ingredienser
Karbonader
500g hakket Danpo kyllingekød
Rasp
Salt, peber
Fedtstof til stegning
Rodfrugtesymfoni
400g gulerod
400g persillerod
400g pastinak
100g løg
1 hvidløg, hakket
200g rosiner
1-2 kviste rosmarin
Vindruekerneolie til stegning
Salt og peber
Dip
200g cheasy fraiche 9%
35g purløg, finthakket
1 hvidløg, finthakket
35g kørvel, finthakket
Salt, peber
Tilbehør
Brød
Tilberedning
Del kødet i 10 portioner og form til karbonader. Karbonaderne vendes i krydret rasp. Brun fedtstof på panden, steg karbonaderne ved kraftig varme. Dæmp varmen og steg ca. 4-5 min. på hver side.
Skræl og skær alle grøntsager i små tern. Rist rodfrugter på en pande i vindruekerneolie sammen med hakket hvidløg og rosmarinkviste til de tager farve og er møre.
Vend rosinerne i, så de lige når at blive varme, smag til med salt og peber.
Rør cheasy fraiche sammen med purløg, hvidløg og kørvel. Smag til med salt og peber.
Serveres med groft brød.