Logo

Kyllingefars - Tomatsuppe med kyllingekødboller

4 portioner

Ingredienser
Smør/ olie

Tomat suppe
2 spsk oliven olie
1 hakket løg
3 fed knust hvidløg
140 g tomatpure
800 g flåede tomater
7,5 dl grøntsags- eller hønse bouillon
1 tsk paprika
1 tsk hakket rød chili
2 tsk sukker
1 dl fløde
Salt og peber

Pynt
Basilikum blade

Tilbehør
Godt brød

Tilberedning
Varm olien op og sauter løg og hvidløg uden at det tager farve.
Kom tomatpure i og lad det brænde lidt af. Tilsæt flåede tomater, bouillon, paprika, chili, sukker og fløde og lad det små simre i 20 min. Blend suppen og smag den til med salt og peber. Hold suppen varm.

Kog vand op i en gryde. Form små boller af kyllingefarsen, og kom dem i vandet, - det skal simre, ikke koge. Når kødbollerne er i overfladen er de gennemkogt.

Server varm tomat suppe med kyllingeboller og pynt med basilikum.

Kyllingefars - Tomatsuppe med kyllingekødboller

Tip: Køb evt. en færdiglavet tomatsuppe.