4 portioner
Ingredienser
1 bakke Danpo kyllingefars
Pastasalat
300 g. pasta
250 g. cherrytomater i halve
125 g. frisk mozzarella i mindre stykker
Frisk basilikum - groft hakket
30 g. rucola - groft hakket
½ dl. hvid balsamico el. hvidvinseddike
1 dl. god olivenolie
Salt og kværnet peber
Brød croutons
200 g. hvede brød, daggammelt i tern
Olivenolie
1 fed hvidløg, knust
Groftsalt
Tilberedning
Kog pasta al dente og stil til afkøling.
Varm en pande op med olivenolie, sauter brødcroutoner til de er gyldne. Krydr med knust hvidløg og salt og læg dem på køkkenrulle.
Form kyllingefarsen til små frikadeller og steg dem i olie til de er brune og gennemstegte.
Vend kogt pasta med de øvrige ingredienser. Smag til og kom brød croutoner på toppen og server lune små frikadeller til.
Tip: Brød croutons kan købes færdiglavet.