4 portioner
Ingredienser
1 bakke Danpo kyllingefars
1/2 mango i mindre stykker
Mango dip
2 dl. yoghurt naturel
1 dl. stærk mango chutney
Ris salat
300 g. kolde kogte vilde ris
1 rød peberfrugt i små tern
150 g. spidskål i tynde strimler
2 dl. frisk koriander
1 dl. saltede groft hakkede peanuts
Dressing
Saften af 1 lime
1 tsk. honning
2 tsk. oyster sauce
1 spsk. sød chillisauce
¼ dl. sesam- eller vindruekerneolie
Tilberedning
Dip: Vend yoghurt med mango chutney.
Dressing: Bland ingredienserne sammen og ryst i en meljævner.
Bland ingredienser til rissalaten sammen, vend dressingen i og lad den trække smag.
Form små boller af kyllingefarsen og steg dem i olie til de er gyldne.Kom 3 boller på et spyd med lidt frisk mango.
Server med rissalat og mango dip.
Tip: Kom thai karry i kyllingefarsen.