4 portioner
Ingredienser
1 bakke Danpo kyllingefars
Tomatsauce
3 spsk. olivenolie
1 lille hakket løg
2 fed hakket hvidløg
1 ds. hakkede tomater
1 dl. bouillon
1 tsk. sukker
1/2 tsk. tørret oregano
Tilbehør
Spaghetti
Gulerodstave/ gulerodssalat
Agurkestave
Tilberedning
Lav saucen ved at varme olie op og sauter løg og hvidløg uden at det bliver brunt.
Tilsæt de øvrige ingredienser og lad det simre i 15 min. Kan blendes med stavblender så den bliver mere cremet. Smag saucen til med salt og peber.
Kog vand i en gryde. Form små kødboller og lad dem simre i vandet (lige unde kogepunktet) uden at vandet koger. Når bollerne er kommet til overfalden, er de gennemkogte.
Server spaghetti med tomatsauce og lune kyllingeboller.
Tip:
Køb evt. et glas færdiglavet tomatsauce.
Tip: Køb evt. et glas færdiglavet tomatsauce.