4 portioner
Ingredienser
1 bakke Danpo kyllingefars
3 peberfrugter
75 g. revet parmesanost
Stegte ris
½ dl. vindruekerneolie
1 spsk. karry
1 hakket løg
150 g. hvide champignon i kvarte
2 gulerødder i tern
1 fintsnittet porre
500 g. kolde kogte ris
1 squash i tern
Tilbehør
Mango chutney
Tilberedning
Halver peberfrugterne og fjern kerner og stok.
Fyld de halve peberfrugter med kyllingefars. Fordel revet parmesanost over og steg i ovn ved 200°C i 30 min. til farsen er fast og gennemstegt.
Varm olie i en sautepande og sauter karry med løg. Kom champignon, gulerødder og porre og varm det godt igennem. Vend squashstykkerne i den kogte ris, og krydr med salt og peber.
Server de stegte ris med grøntsager sammen med de fyldte peberfrugter.
Tip:
Kom lidt hakket chili i kyllingefarsen.