4 portioner
Ingredienser
1 bakke Danpo kyllingefars
1 pk. tørsaltet bacon i strimler
2 dl. mælk
2 dl. bouillon
Lys jævner
1 dl. fløde
Kulør
Salt og peber
Tilbehør
Kogte nye kartofler
Kogte nye gulerødder
Ribsgelé
Tilberedning
Form Danpo kyllingefars til et aflang brød, kom bacon rundt om eller på så farsen er dækket. Placer farsbrødet i en bradepande. Kom mælk og bouillon ved og krydr farsen med kværnet peber.
Ovnbag ved 200°C i 25 min. til bacon er sprød og farsen er gennemstegt.
Tag den forlorne hare ud af ovnen og si væden over i en gryde. Hold kødet varmt.
Kog saucen med fløde, kulør og jævn med sovsejævner. Smag til med salt og peber.
Anret skiver af forloren hare på et fad med kogte gulerødder og kartofler, brun sauce og ribsgele.