4 portioner
Ingredienser
1 bakke Danpo kyllingefars
3-4 porrer i 7 cm stykker
Rasp
Kartoffelsalat
700 g. kogte kartofler i mindre stykker
100 g. radiser i mindre stykker
1 lille rødløg i tern
1 dl. klippet purløg
2 dl. creme fraiche/skyr
1 dl. rygeost
1 spsk. dijon sennep
Salt og kværnet peber
Purløg
Tilberedning
Kog porrestykkerne i ca. 6 min. i letsaltet vand. Kom dem under koldt vand og lad dem køle af.
Rul fars rundt om porren, og rul det i rasp så den farcerede porre er helt dækket. Gentag til der ikke er mere fars og porrer. Kom rullerne på en varm pande med olie og steg dem gyldne og sprøde.
Vend creme fraiche eller skyr med rygeost, sennep, salt og peber. Kom kartofler, radiser og purløg i dressingen og server til de farserede porrer.
Tip: Kom frisk timian i farsen.