4 portioner
Ingredienser
Cupcakes
400 g hakket kylling
1 løg
150 g gulerod
10 g persille
2 stk rød chili
50 g havregryn
2 æg
10 g groft salt
Kartoffelfrosting
250 g kartoffel
1 dl mælk
1 spsk olie
1 tsk salt og peber
Tilberedning:
Vask hænder, læs opskriften og find ingredienserne frem.
Tænd ovnen på 160 grader.
Cupcakes
Pil og hak løg i små tern. Rengør gulerod, persille og chili. Riv guleroden og hak persille og chili fint. Rør hakket kylling sammen med de udskårne grøntsager. Tilsæt havregryn, æg, groft salt og rør det hele godt sammen. Fordel farsen i cupcake/muffin formene og bag i ovnen i 30 minutter.
Kartoffelfrosting
Kog kartoflerne møre i letsaltet vand. Mos kartoflerne, tilsæt mælk og olie, rør godt sammen og smag til med
salt og peber.
Fyld mosen i en sprøjtepose og sprøjt det oven på
kyllingecupcakes. Grill cupcakes i ovnen i cirka 5 minutter til mosen er gylden.
Lav en ekstra portion fars, og lav et farsbrød til pålæg.