4 portioner
Ingredienser
400 g hakket kylling
50 g revet løg
150 g revet squash
50 g havregryn
2 æg
1 tsk. salt
Pynt
Gulerod i tændstik-tynde stave
Ærter
Majs
Peberfrugt i tynde strimler
Løg i både
Små broccolibuketter
Grøntsagspakker
1 grøn squash
1 rød peberfrugt
2 gulerødder
100 g sukkerærter
Tilberedning: Rør hakket kylling med revet løg og revet squash. Mal havregryn til groft mel i en minihakker og bland det i farsen sammen med æg og salt.
Fordel farsen i små muffin forme. Lav sjove ansigter i overfladen med grøntsagerne (pynt) og bag kyllinge-muffins i ovnen ved 175⁰C i ca. 20 minutter. Tjek at farsen er helt gennemstegt, stegetiden afhænger af størrelsen på muffin formene.
Pynt evt. ekstra med friske krydderurter eller strimlet gulerod.
Lav grøntsagspakkerne af strimlede grøntsager og squash, der er skåret på langs i tynde skiver, det er nemmest med en grøntsagsskræller.
Rul hver squash skive omkring en lille håndfuld af de strimlede grøntsager. Hold dem sammen med en tandstik.
Server kyllinge-muffins med grøntsagspakker og pastaskruer.