4 portioner
Ingredienser
450 g Danpo hakket kyllingekød
Smør eller margarine
75 g løg
250 g gulerod
100 g selleri
100 g bladselleri
50 g porre
½ spsk timian
1 dl liter hønsebouillon
Salt, peber
900 g kartofler
2 æg
150 g revet ost
Salt, peber
Tilbehør
Brød og salat
Tilberedning
Skær kartoflerne i mindre stykker og kog dem møre i usaltet vand.
Svits kødet i smør.
Tilsæt hakket løg, gulerod og selleri i små tern samt snittet bladselleri og steg til løgene er klare.
Kom snittet porre, timian og hønsebouillon ved og kog op.
Krydr med salt og peber og kom kødblandingen i et stort ovnfast fad.
Hæld vandet fra kartoflerne og damp dem tørre.
Mos kartoflerne, tilsæt sammenpisket æg og revet ost.
Fordel kartoffelmosen i et jævnt lag oven på kødet som låg og bag i ovn ved 175ºC i ca. 25 min.
Server med brød og salat.