4 portioner
Ingredienser
500 g kyllingefars
200 g kyllingebacon i tern
1 spsk. olie
2 løg
2 fed hvidløg
1 persillerod
1 pastinak
3 gulerødder
2 røde peberfrugter
5 dl. tomatpasta
2 spsk. tomatpuré
2 spsk. paprika
2 dl. kyllingefond
Salt og peber
Frisk persille
Brød
Tilberedning
Hak løg og hvidløg fint og steg det sammen med kyllingebacon i tern i olien 1-2 minutter.
Skær persillerod, pastinak og gulerødder i små tern og svits 1-2 minutter. Tilsæt det hakkede kyllingekød og steg det med, indtil det har skiftet farve.
Skær peberfrugterne i små tern. Tilsæt dem, sammen med de mosede tomater, tomatpuré, paprika og kyllingefond. Lad suppen småsimre 45-60 minutter ved lav varme. Rør i suppen af og til. Hvis den bliver for tyk under kogningen, så tilsæt lidt mere vand indtil konsistensen er passende.
Smag til med salt og peber, samt evt. mere paprika
Server suppen rygende varm med hakket persille på toppen samt brød.