Logo

Gullashsuppe med kyllingefars og stegt bacon

4 portioner

Ingredienser
500 g kyllingefars

200 g kyllingebacon i tern

1 spsk. olie

2 løg

2 fed hvidløg

1 persillerod

1 pastinak

3 gulerødder

2 røde peberfrugter

5 dl. tomatpasta

2 spsk. tomatpuré

2 spsk. paprika

2 dl. kyllingefond

Salt og peber

Frisk persille

Brød


Tilberedning

Hak løg og hvidløg fint og steg det sammen med kyllingebacon i tern i olien 1-2 minutter.

Skær persillerod, pastinak og gulerødder i små tern og svits 1-2 minutter. Tilsæt det hakkede kyllingekød og steg det med, indtil det har skiftet farve.

Skær peberfrugterne i små tern. Tilsæt dem, sammen med de mosede tomater, tomatpuré, paprika og kyllingefond. Lad suppen småsimre 45-60 minutter ved lav varme. Rør i suppen af og til. Hvis den bliver for tyk under kogningen, så tilsæt lidt mere vand indtil konsistensen er passende.

Smag til med salt og peber, samt evt. mere paprika

Server suppen rygende varm med hakket persille på toppen samt brød.

Gullashsuppe med kyllingefars og stegt bacon