4 personer
Ingredienser
450 g Danpo hakket kyllingekød
½ løg, finthakket
½ - 1 tsk rød chili, finthakket
Salt og peber
Urter efter eget valg
Tillbehør
4 store burgerboller
4 skiver bacon
4-6 skiver bøftomater
8 løgringe (rødløg)
Salat
8 agurkestave
Blue cheesedressing
1 ½ dl creme fraiche
30 g blåskimmelost
1 fed hvidløg, presset
Salt og peber
Tilberedning
Bland blue cheesedressingen og stil på køl.
Bland hakkekød og løg. Smag til med chili, sort peber, salt og urter. Form bøfferne i 4 lige store bøffer, ½ cm tykke.
Steg bøfferne på panden eller grillen ca. 6 minutter pr. side. Vend et par gange. Steg eller grill bacon.
Saml burgerne: smør burgerbollen med dressing og læg i nævnte rækkefølge: salat, rødløg, bøf, tomatskiver, salat og dressing. Læg toppen på - og server med bacon og agurkeskiver.