4 Portioner
1 bakke Danpo Lårmix BBQ
Vinaigrette
1,5 dl neutral olie
1/2 dl hvidvinseddike
1 spsk. mild sennep
1 finthakket skalotteløg
finthakket purløg
2 spsk. hakkede kapers
Mangosalsa
2 modne mangoer
2 tomater
1 grøn peberfrugt
1 finthakket skalotteløg
Frisk chili efter smag og temperament
evt. frisk koriander
Tilberedning
Skær dybe snit i kyllingestykkerne – helt ind til benet.
Grill dem eller steg dem ca. 25 minutter i ovnen ved 200°.
Vinaigrette: Pisk alt sammen og kom et par skefulde over den varme kylling ved servering.
Mangosalsa: Skær mango, tomater og peberfrugt i tern og vend alt sammen med finthakket løg og chili. Vend evt. friske korianderblade i og server til den stegte kylling med vinaigrette.