4 portioner
Ingredienser
Kylling
1 pakke kyllingebrystfilet med BBQ
Pasta med broccolipesto
½ broccoli
1 fed hvidløg
1 dl. olivenolie
1 dl. hakket persille
2 spsk. fintrevet parmesan
1 tsk. salt
Friskkværnet peber
75 g valnødder
300 g pasta f.eks. sløjfer eller muslinger
200 g cherrytomater
½ broccoli
1 dl. friske ærteskud eller spirer (kan udelades)
1 spsk. parmesan i flager
Ostebrød
2 peberfrugter, gerne i forskellige farver
1 spsk. olie
1 spsk. finthakket basilikum
1 fed presset hvidløg
½ tsk. salt
Friskkværnet peber
1 baguette
125 g frisk mozzarella
1 spsk. balsamico glace
Basilikum til pynt
Tilberedning:
Kylling
Tilbered kyllingebrystfilet med BBQ efter anvisning på emballagen.
Pasta med broccolipesto
Skær ½ broccoli i mindre stykker og kog i letsaltet vand til det er godt mørt, ca. 10 minutter. Hæld broccolien til afdrypning og afkøling i et dørslag. Skær hvidløget i mindre stykker og blend så broccoli med hvidløg, olivenolie, persille, parmesan, salt og peber. Hak valnødderne og vend dem i til sidst. Lad broccoli-pestoen trække mindst 15 minutter, inden den blandes med pasta.
Kog pasta efter anvisning på emballagen. Skær cherrytomater i halve og broccoli i små buketter. Vend den kogte pasta godt rundt i broccoli-pesto og anret i et fad sammen med cherrytomater og broccolibuketter. Drys med ærteskud og parmesanflager.
Ostebrød
Skær peberfrugt i halve og grill dem, indtil skindet er mørkt. Lad dem køle lidt af og fjern skindet. Skær peberfrugt-kødet i strimler og vend strimlerne i olie, finthakket basilikum og presset hvidløg samt salt og peber.
Skær baguette i skiver og grill skiverne til de er sprøde og gyldne. Fordel mozzarella på brødskiverne og herpå peberfrugtstrimlerne. Pynt med balsamico glace og basilikum.
Server kyllingebrystfilet med pasta med broccoli-pesto og grillede ostebrød med peberfrugt og hvidløg.