4 portioner
Ingredienser
12 inderfilet på spyd BBQ
2 -3 hjertesalathoveder
1 spsk. olivenolie
1 bundt grønne asparges
1 baguette
2 spsk. oliveolie
2 fed hvidløg
Lidt flagesalt eller groft salt
2 æggeblommer
1/2 spsk. dijon sennep
1 tsk. hvidvinseddike
1 fed hvidløg
4 spsk. olie
Salt, peber
3 spsk. fintrevet parmesan
50 g parmesanflager
Tilberedning: Tilbered inderfilet på spyd efter anvisning på emballagen.
Flæk salathovederne i halve (eller kvarte, hvis de er store) og pensl med olivenolie på skærefladen. Steg salaten på grillen 2-3 minutter, vend et par gange undervejs.
Knæk den nederste del af de grønne asparges og grill dem 2-3 minutter. Skær baguetten i ½ cm. skiver og dryp olivenolie på skiverne. Grill dem på begge sider et par minutter. Gnid skiverne med overskåret hvidløg, når de er taget af grillen, og drys til sidst med lidt salt.
Pisk æggeblommer med dijon sennep, hvidvinseddike og presset hvidløg. Tilsæt olie i en tynd stråle, mens der stadig piskes. Rør fintrevet parmesan i, og smag dressingen til med salt og peber.
Anret hjertesalat sammen med asparges og baguette-skiver. Dryp dressingen over og pynt med parmesanflager.
Server den lune cæsar salat med inderfilet på spyd.