Logo
Logo close
Forbruger Foodservice
Dansk keyboard_arrow_down Dansk Dansk Engelsk Engelsk Tysk Tysk Spansk Spansk
Dansk Engelsk Tysk Spansk

Hotwings med BBQ, grillede pandekage-chips og grov salsa med feta

4 portioner
Ingredienser

Kylling

1 pakke kyllinge hotwings med BBQ

 

Pandekagechips

4 mellemstore tortillapandekager

1 spsk. olie

 

Salsa

1 agurk

4 forårsløg

400 g cherrytomater

1 gul peberfrugt

1 dl. bredbladet persille

1 dl. frisk mynte

300 g kogte kikærter

 

1 citron

1 dl. olivenolie

1 fed hvidløg

2 tsk. finthakket rød chili

1 tsk. salt

Friskkværnet peber

 

100 g feta

Tilberedning:  

Kylling

Tilbered hotwings med BBQ efter anvisning på emballagen.

 

Pandekagechips

Skær tortillapandekagerne ud i trekanter ved at dele hver tortilla i 6 eller 8 stykker. Pensl stykkerne med lidt olie og grill dem et par minutter, til de er sprøde.

 

Salsa

Fjern kerner i agurken og skær den i tern. Skær forårsløg i tynde skiver, cherrytomater i kvarte og peberfrugt i små tern. Hak persille og mynte eller skær det i tynde strimler. Bland det hele sammen med kikærterne og anret i et fad.

Riv citronskallen fint og pres saften fra citronen. Bland saft, skal og olie godt sammen. Pres hvidløget og rør det i sammen med rød chili, salt og peber. Hæld marinaden over salsaen og bland det godt rundt. Smuldr fetaen over salsaen lige inden servering.  

 

Server grillede hotwings med tortillapandekage-chips og grov salsa med feta.