4 personer
Ingredienser
4 løg
lidt smør til stegning
4 stk. Danpo kyllingegrillbøffer
lidt olie til pensling – gerne grill- eller bbq-olie
Salt og friskkværnet peber
4 foccaciaboller
ca. 150 g friskost med krydderurter eller hvidløg
Grøn salat fx frilisee salat
100 g wakame tang-salat
Chilisauce eller ketchup
Cornichoner og syltede løg
Syltede gulerødder:
Skær løg i skiver eller strimlet og steg dem bløde på en pande i lidt smør. De må gerne tage lidt farve, men de bliver bedst, hvis det ikke går for hurtigt.
Pensl kyllingebøfferne med olie og grill dem ved kraftig varme ca. 3 minutter på hver side. Krydr med salt og peber.
Skær bollerne over og grill dem på skærefladen.
Smør dem med friskost og byg burgerne op med salat, kyllingebøf, tangsalat, stegte løg og chilisauce eller ketchup. Server med cornichoner og syltede løg som tilbehør.