Logo

Grillet kyllingeburger med stegte løg, tangsalat og urtecreme

4 personer

Ingredienser

4 løg

lidt smør til stegning

4 stk. Danpo kyllingegrillbøffer

lidt olie til pensling – gerne grill- eller bbq-olie

Salt og friskkværnet peber

4 foccaciaboller

ca. 150 g friskost med krydderurter eller hvidløg

Grøn salat fx frilisee salat

100 g wakame tang-salat

Chilisauce eller ketchup

Cornichoner og syltede løg

 

Syltede gulerødder:

Skær løg i skiver eller strimlet og steg dem bløde på en pande i lidt smør. De må gerne tage lidt farve, men de bliver bedst, hvis det ikke går for hurtigt.

Pensl kyllingebøfferne med olie og grill dem ved kraftig varme ca. 3 minutter på hver side. Krydr med salt og peber.

Skær bollerne over og grill dem på skærefladen.

Smør dem med friskost og byg burgerne op med salat, kyllingebøf, tangsalat, stegte løg og chilisauce eller ketchup. Server med cornichoner og syltede løg som tilbehør.

Grillet kyllingeburger med stegte løg, tangsalat og urtecreme