4 portioner
Ingredienser
BBQ underlår
8 stk. BBQ underlår
Timianstegte kartoffeltårne
600 g kartofler
50 g smør
20 g parmesanost
2 spsk. finthakket, frisk timian
1 tsk. salt
Friskkværnet peber
Sommergrøntsager
400 g friske asparges
200 g radiser
200 g jordbær
400 g sukkerærter
8 små runde folieforme (på størrelse med muffin forme) eller muffin forme, der kan tåle varmen fra grillen.
Tilberedning:
Grill BBQ underlår efter anvisning på pakken til de er gemmestegte.
Vask kartoflerne godt og skær dem i ultratynde skiver. Smelt smørret og riv parmesanosten fint. Hæld det smeltede smør over kartoflerne og vend det godt rundt, så smørret bliver fordelt på skiverne. Drys med parmesanost, frisk timian, salt og peber og vend det hele godt rundt igen. Saml nu kartoffelskiverne i tårne, hvor skiverne ligger ovenpå hinanden og stil hvert tårn i en rund folieform. Grill kartoffeltårnene ca. 25 min. ved indirekte varme.
Skær grønsagerne i mindre stykker og grill evt. nogle af dem lige inden servering.
Server BBQ underlår med timianstegte kartoffeltårne og sommergrøntsager.