4 portioner
Ingredienser
BBQ inderfilet på spyd
12 stk. Danpo BBQ inderfilet på spyd
Saltbagte kartofler
600 g små kartofler
500 g fint salt
Vandmelonsalat
¼ vandmelon
200 g babyspinat
100 g feta
2 spsk. græskarkerner
Lynmarineret agurkesalat
2 agurker
2 dl. hvidvinseddike
2 spsk. lys rørsukker
1 tsk. salt
1 spsk. klippet purløg
Tilberedning
Skyl kartoflerne og læg dem i en foliebakke eller et fad, der kan tåle den høje varme fra grillen. Hæld saltet over, så kartoflerne er næsten dækket. Sæt fadet på grillen og bag kartoflerne ca.35-40 minutter til de er møre - (kan naturligvis også laves i ovnen).
Skær vandmelonen i tern og anret den i en skål oven på babyspinaten. Smuldr fetaen og drys den over. Rist græskarkerne på en tør pande 2-3 minutter, lad dem køle af og hæld dem over salaten.
Skær agurkerne med en kartoffelskræller på den lange led, så de bliver lange ”baner”. Rør hvidvinseddike med rørsukker og salt, og hæld marinaden over agurkerne. Lad dem stå nogle minutter og vend dem rundt, så marinaden fordeles. Hæld marinaden fra lige inden servering og drys med klippet purløg.
Grill BBQ inderfilet på spyd på grillen efter anvisning på pakken og server med saltbagte kartofler, vandmelonsalat og lynmarineret agurkesalat.