4 portioner
Ingredienser
4 stk. BBQ Danpo kyllingefilet/alm. filet
Perlebygsalat
2 dl. perlebyg eller perlespelt
1 tsk. honning
1 spsk. limesaft
¼ tsk. vaniljepulver eller korn fra ¼ vaniljestang
1 hjertesalat hoved
100 g babyspinat
200 g sukkerærter
100 g ærteskud
100 g blåskimmelost
100 g friske hindbær
2 nektariner
½ tsk. smagsneutral olie
Marineret rødløg
200 g rødløg
1 dl. hvidvinseddike
1 spsk. honning
1 tsk. hele rosa peberkorn
Tilberedning
Marinerede rødløg: Skær rødløg i fine både og læg dem i en lille skål. Opvarm hvidvinseddike i en lille gryde med honning og rosa peberkorn og hæld den varme lage over rødløgene. Lad rødløgene marinere i lagen i køleskabet mindst 1 time inden servering, og gerne mere.
Kog perlebyg efter anvisning på pakken og lad det køle af. Rør honning med limesaft og vanilje, hæld det over den afkølede perlebyg og rør godt sammen.
Pluk bladene af hjertesalaten og anret på et fad sammen med babyspinat (del evt. de største af hjertesalat bladene i mindre stykker). Del sukkerærter på langs i strimler og anret dem på salaten sammen med ærteskud og skimmelost i små stykker samt friske hindbær.
Skær nektarinerne i halve, pensl dem med lidt olie på skærefladen og grill dem med skærefladen nedad i 4-5 minutter. Skær dem i mindre stykker og læg dem på salaten.
Grill BBQ fileterne efter anvisning på pakken, og server BBQ filet med perlebygsalat, grillet nektarin og marineret rødløg.