4 portioner
Ingredienser:
Broccoli-blåbærsalat
1 broccoli
150 g spinat
¼ cantaloup melon
100 g hindbær
100 g blåbær
25 g pistacie kerner
50 g feta
1 dl græsk yoghurt
1 spsk. mayonnaise
1 spsk. hvidvinseddike
½ dl. finthakket frisk dild
½ tsk. salt
Gulerodsfritter
8 gulerødder, gerne i forskellige farver
½ spsk. olie
½ tsk. salt
1 spsk. hakket persille
1 dl. mayonnaise
1 spsk. chipotle chilisauce
2 tsk. fintrevet limeskal
1 tsk. salt
Ostebrød
2 peberfrugter, gerne i forskellige farver
1 spsk. olie
1 spsk. finthakket basilikum
1 fed presset hvidløg
½ tsk. salt
Friskkværnet peber
1 baguette
125 g frisk mozzarella
1 spsk. balsamico glace
Basilikum til pynt
Kylling
Valgfrit stykke kylling evt. med BBQ-marinade
Tilberedning:
Broccoli-blåbærsalat
Del broccolien i små buketter og læg dem i et dørslag. Overhæld med kogende vand og lad dem dryppe af.
Skær spinaten i mindre stykker. Bland broccoli og spinat og læg det i et fad. Skær cantaloup melon i små stykker eller lav små kugler. Fordel melon, hindbær, blåbær og pistaciekerner over salaten. Smuldr feta til sidst.
Rør græsk yoghurt med mayonnaise, hvidvinseddike, frisk dild og salt.
Gulerodsfritter
Flæk gulerødderne på langs og pensl med olie. Grill gulerødderne ved høj varme, til de har taget lidt farve. Tag dem af varmen og drys med salt og hakket persille.
Rør mayonnaise med chipotle chilisauce, limeskal og salt, og lad mayo’en trække mindst 20 minutter inden servering.
Ostebrød
Skær peberfrugt i halve og grill dem, indtil skindet er mørkt. Lad dem køle lidt af og fjern skindet. Skær peberfrugt-kødet i strimler og vend strimlerne i olie, finthakket basilikum og presset hvidløg samt salt og peber.
Skær baguette i skiver og grill skiverne, til de er sprøde og gyldne. Fordel mozzarella på brødskiverne og herpå peberfrugtstrimlerne. Pynt med balsamico glace og basilikum.
Kylling
Tilbered kyllingen efter anvisning på emballagen.