4 portioner
Ingredienser
4-6 stk danpo kyllingefileter
½ dl. olivenolie
2½ fed knust hvidløg
½ kg små skrubbede nye kartofler
150 g. grønne linser
5 forårsløg
150 g baby spinat
Dressing
½ dl. olivenolie
1/4 dl. hvidvinseddike
½ spsk. dijonsennep
Salt, peber
Tilberedning
Halver kartoflerne og kog dem møre i letsaltet vand. Skyl og kog linserne møre i letsaltet vand ca. 25 min. Skyl linserne i koldt vand og sæt dem til afkøling. Snit forårsløgene fint og skyl spinaten grundigt.
Læg kyllingefiletterne i et fad og smør dem med olivenolie rørt sammen med knust hvidløg. Steg dem i ovnen v/ 200° i ca 25 min.
Bland de afkølede kartofler med linser og forårsløg. Pisk olivenolie, hvidvinseddike og dijonsennep sammen. Smag dressingen til med salt og peber og hæld den over salaten.
Lad salaten trække 15 min. og bland med spinatblade lige inden servering.