4 personer
Ingredienser
4 stk. kyllingefilet
1 spsk. honning
1 spsk. citronsaft
½ tsk. salt
Pesto
2-3 spsk. pinjekerner
1 -2 fed hvidløg
1-½ spsk. revet parmesan
1 lille bundt frisk basilikum
1 dl olivenolie
Pastasalat
300 g. pasta penne
300 g. broccoli
Blandet grøn salat f.eks. frissé og mangold salat
½-1 dl. sorte oliven
Tilberedning
Rør en marinade af honning, citronsaft og salt. Hæld den over kyllingefileterne, og lad dem trække mindst ½ time, gerne 2-3 timer i køleskabet.
Læg kyllingefileterne i et ovnfast fad og steg dem 30-40 minutter ved 175ºC til de er gennemstegte.
Rist pinjekerner på en tør pande til de får en smule farve og lad dem køle af. Blend dem med hvidløg, parmesan, frisk basilikum og olivenolie.
Kog pasta penne efter anvisning på pakken. Hæld vandet fra og lad dem afkøle. Del broccoli i små buketter, og damp dem i 1 minut. Skyl derefter med koldt vand og lad dem dryppe af.
Bland pasta med pesto og broccoli buketter og anret med frissé og mangold salat samt sorte oliven.
Server kyllingefileterne med pastasalat, og evt. groft brød.