Logo

Spanske ris med kylling og chorizo

4 personer

Ingredienser
400 g Danpo filet eller kylling i strimler
75 g hakket løg
2 fed hakket hvidløg
250 g peberfrugt i tern, gerne forskellige
50 g chorizo i tern
50 g grofthakkede mandler
Olivenolie
½ spsk paprika
2,5 dl ris
250 g hakkede tomater
3 dl bouillon
Salt, peber
½ dl hakket persille

Tilberedning
Steg løg, hvidløg, peberfrugt, chorizo og mandler i olivenolie til løgene er klare.

Tilsæt paprika samt ris og steg et kort øjeblik til det hele er godt blandet.

Steg kyllingestykkerne brune, og læg dem ovenpå risblandingen, hæld tomat samt bouillon over og lad det simre 14 min. under låg.

Smag risene til med salt og peber og drys godt med hakket persille.

Spanske ris med kylling og chorizo