Logo

Snackkurv med kryddermarineret kylling

4 personer

Ingredienser

Pitabrød med kryddermarineret kylling og Dijonnaise

2 stk. kryddermarineret kyllingefilet

4 stk. fuldkorns pitabrød

2 tomater

4 salatblade

2 spsk. ketchup

Dijonnaise

2 spsk. mayonnaise

1-2 tsk Dijon sennep

Evt. lidt salt og peber

 

Fladbrød med kryddermarineret kylling og citronpebercreme

2 stk. kryddermarineret kyllingefilet

2 store fladbrød

2 mellemstore gulerødder

1 lille rødløg

100 g babyspinat

2 spsk. revet cheddar

Citronpebercreme

1 dl. creme fraiche

¼-½ tsk. Citronpeber

Evt. salt

 

Snackkurv med kryddermarineret kylling

Tilberedning

Pitabrød med kryddermarineret kylling og Dijonnaise

Opvarm kryddermarineret kyllingefilet efter anvisning på emballagen, og skær dem i skiver.

Lun pitabrød i efter anvisning på pakken. Skær tomater i skiver, og del salatbladene i mindre stykker.

Rør mayonnaise med sennep, og smag evt. til med lidt salt og peber.

Fordel kryddermarineret kylling, salatblade og tomatskiver i de lune pitabrød. Pynt med tomatketchup og Dijonnaise.

 

Fladbrød med kryddermarineret kylling

Opvarm kryddermarineret kyllingefilet efter anvisning på emballagen, og skær kyllingefileterne i tynde strimler.

Lun tortillabrødene ganske kort, enten på en varm pande eller i ovnen pakket ind i stanniol. Det er vigtigt at de forbliver bløde, - de tåler kun ganske lidt varme.

Riv gulerødderne groft og skær rødløg i tynde både.

Rør creme fraiche med citronpeber og smag til med salt.

Fordel babyspinat og kyllingestrimler på de to brød. Drys med groftrevne gulerødder, rødløg i strimler og revet cheddar. Dryp til sidst citronpebercreme over.

Rul dem stramt sammen, og skær dem over i to.

Server dem i en snackkurv, evt. med ekstra grøntsager som f.eks. sugar snaps, cherrytomater, gulerødder og squash i stave samt guacamole.