4 personer
Ingredienser
400 g Danpo kyllingefilet eller kyllingestrimler
400 g pasta f.eks. spiraler, skruer eller penne
Olivenolie
200 g champignon
1-2 fed hakket hvidløg
½ spsk tørret oregano
1 dl liter fløde
1-2 dl hønsebouillon
Salt, peber
50g rucola
Frisk revet parmesan
Tilberedning
Skær kyllingefileterne i tynde strimler.
Kog pastaen som anvist i letsaltet vand.
Brun kødet i lidt olivenolie og læg det til side.
Skær champignon i skiver og rist dem sammen med hvidløg.
Krydr med oregano, tilsæt fløde samt hønsebouillon og lad saucen koge 5 min.
Kom kyllingekødet i saucen, smag til med salt og peber og bring det hele i kog.
Vend pastaen i saucen, drys godt med rucola samt revet parmesan og server straks med lunt brød.
Tilbehør: Brød
Til denne ret kan du bruge dine kyllingerester - uanset hvilket kyllingekød du har til overs.