4 personer
Ingredienser
4 stk Danpo kyllingefileter
Olie til stegning
2-3 chilier uden kerner
1 tsk. spidskommen
2 tsk. paprika
2 ds. kidney bønner i saltlage
2-3 spsk. appelsin- eller limesaft
Salt, peber
1 bdt. snittede forårsløg
Grov guacamole
2 avocado
2 tomater
2 spsk. limesaft
1-2 finthakkede grønne chilier uden kerner
1/2 bdt. frisk hakket koriander
Salt
Tilbehør
Tortilla
Tilberedning
Skær kyllingefileterne i små tern. Svits kyllingestykkerne i olie tilsat chili, spidskommen og paprika i ca. 3 min. Tilsæt appelsinsaft og kidneybønner der er skyllet godt i koldt vand,
og lad det simre 3 min.
Smag til med salt og peber og drys med forårsløg. Server på lune tortillaer med guacamole.
Grov guacamole
Halver tomaterne, fjern kernerne og hak tomatkødet groft. Mos avocadokødet let med en gaffel og bland med tomat, limesaft, chili og koriander. Smag til med salt og server.