4 personer
Ingredienser
4 stk. kyllingebryst
1 tsk. salt
1 spsk. olie
1 spsk. hakket mynte
1 spsk. hakket koriander
1 spsk. olie
1 dåse kikærter (240 g drænet vægt)
1 tsk. rød karrypasta
3 æg
1 dl. havregryn
½ tsk. salt
50 g frisk spinat
100 g blomkål i tynde skiver
50 g rødbedespirer
50 g granatæblekerner
4 spsk. creme fraiche
Tilberedning
Skær kyllingebryst i strimler, drys med salt og steg på en pande i olien, 4-5 minutter til kyllingen er gennemstegt.
Bland hakket mynte og koriander i olie, og vend de varme kyllingestrimler i olien.
Blend kikærter (hæld væsken fra) med rød karrypasta, æg, havregryn og salt. Bag kikærte-dejen på et vaffeljern til belgiske vafler 4-5 minutter, indtil vaflerne er sprøde og gennembagte.
Anret på hver vaffel lidt spinat og blomkål, og læg der på kyllingestrimlerne. Pynt med rødbedespirer, granatæblekerner og creme fraiche.