4 personer
Ingredienser
4 Danpo kyllingefileter
125 g grønne linser
1 spsk. olivenolie til stegning
50g chorizo i tynde skiver
2 fed hvidløg
Salt, peber
2 peberfrugter, gul og rød
2 spsk. citronsaft
1 bk. baby spinat
Salsa Mojo
1 rød peberfrugt
2 store røde chilier
6 soltørrede tomater
1 fed hvidløg
25g mandler
1/2 dl vand
2 spsk. rødvinseddike
1/4 dl olivenolie
Salt, peber
Tilbehør
Brød f.eks. focaccia
Tilberedning
Skyl linserne i koldt vand og kog dem ca. 20 min. i letsaltet vand. Skær kyllingefileterne i strimler. Lynsteg kylling, chorizo og hakket hvidløg 2 min. i olivenolie.
Krydr med salt og peber, tilsæt peberfrugt i strimler og lynsteg endnu 2 min. Kom de kogte afdryppede linser ved, dryp med citronsaft og lynsteg ca. 2 min. Tag wokken af varmen, bland med spinat og server straks med brød og Salsa Mojo.
Salsa Mojo
Flæk peberfrugten og chilierne, fjern kernerne og tryk dem flade. Grill dem i ovnen på skindsiden, til skindet bobler op og bliver mørkt. Læg dem til afkøling i en plastpose og pil skindet af.
Findel peberfrugt, chili, soltørrede tomater, hvidløg, mandler og vand med en stavblender. Tilsæt eddike, olivenolie, salt og peber.