Logo

Lynstegt kylling med chorizo peberfrugt og linser med Alasa Mojo

4 personer

Ingredienser
4 Danpo kyllingefileter
125 g grønne linser
1 spsk. olivenolie til stegning
50g chorizo i tynde skiver
2 fed hvidløg
Salt, peber
2 peberfrugter, gul og rød
2 spsk. citronsaft
1 bk. baby spinat

Salsa Mojo
1 rød peberfrugt
2 store røde chilier
6 soltørrede tomater
1 fed hvidløg
25g mandler
1/2 dl vand
2 spsk. rødvinseddike
1/4 dl olivenolie
Salt, peber

Tilbehør
Brød f.eks. focaccia

Tilberedning
Skyl linserne i koldt vand og kog dem ca. 20 min. i letsaltet vand. Skær kyllingefileterne i strimler. Lynsteg kylling, chorizo og hakket hvidløg 2 min. i olivenolie.

Krydr med salt og peber, tilsæt peberfrugt i strimler og lynsteg endnu 2 min. Kom de kogte afdryppede linser ved, dryp med citronsaft og lynsteg ca. 2 min. Tag wokken af varmen, bland med spinat og server straks med brød og Salsa Mojo.

Salsa Mojo
Flæk peberfrugten og chilierne, fjern kernerne og tryk dem flade. Grill dem i ovnen på skindsiden, til skindet bobler op og bliver mørkt. Læg dem til afkøling i en plastpose og pil skindet af.
Findel peberfrugt, chili, soltørrede tomater, hvidløg, mandler og vand med en stavblender. Tilsæt eddike, olivenolie, salt og peber.

Lynstegt kylling med chorizo peberfrugt og linser med Alasa Mojo