Logo

Kyllingefilet med grønkålssalat, brun sauce og kartofler

4 personer

Ingredienser
5 stk. Danpo kyllingefiletter
Smeltet smør
Seasalt

Lun grønkålssalat
25 g smør
½ tsk. stødt kanel
250 g snittet grønkål
100 g hakkede mandler med skal
250 g æbler i tern eller groft hakket
1 spsk. flydende honning
Salt og peber

Tilbehør
800 g kogte kartofler
½ liter brun sauce

Tilberedning
Steg kyllingefileter efter anvisning på pakken i smeltet smør, drys med seasalt.

Lun en sautepande og smelt smørret til det bruser, kom kanel på. Kom grønkål i og sauter i et par min.
Kom mandler og æbler ved, smag til med flydende honning, salt og peber.

Server kyllingefiletter med lun grønkålssalat, brun sauce og kartofler.

Kyllingefilet med grønkålssalat, brun sauce og kartofler