4 personer
Ingredienser
4 stk Danpo kyllingefileter
Smør og olie til stegning
3 æbler (skrællet og skåret i skiver)
2 rødløg (skåret i skiver)
3 spsk. brun farin
3 spsk. eddike
1 rød chili (finthakket)
1 tsk fint skåret rosmarin
Salt
1-2 spsk majsstivelse
2 fennikel
600 g kartofler
Olivenolie
2 forårsløg (skåret i skiver)
Tilberedning
Krydr fileterne med salt og peber og steg dem i olie og smør.
Kog eddike og brun farin sammen med chili, tilsæt æbler og kog i cirka 5 minutter, tilsæt herefter løg og lad det koge op.
Smag til og jævn med majsmel blandet med en smule vand.
Skær fennikel i små skiver og læg dem på en plade med kartoflerne. Krydr med salt og peberog dryp med olivenolie.
Steg det i ovn en ved 185° ca 35 minutter. Top med forårsløg