4 personer
Ingredienser
4 stk. kyllingefilet
Salt, peber
1 tsk. olie
25 g. frisk parmesan
1 spsk. sorte sesamfrø
Marineret kålsalat
12 - 15 rosenkål
1 lille blomkål
½ rød spidskål
100 g. rød mangold salat
1 tsk. dijon sennep
1 tsk. hvidvinseddike
1 tsk. olie
Tilberedning
Drys kyllingefileterne med salt og peber og steg dem i olie på panden. Fordel parmesan og sorte sesam frø ovenpå kyllingen, og lad det stå et øjeblik til osten er smeltet.
Del rosenkålene i halve, damp dem 2-3 minutter og køl dem straks af i koldt vand. Del blomkålen i buketter og skær buketterne i grove skiver, snitspidskålen groft og bland kålen sammen med mangold salaten.
Rør dijon sennep, hvidvinseddike og olie sammen og hæld marinaden over kålsalaten.
Skær kyllingen i tynde skiver og server med den marinerede kålsalat.