4 personer
Ingredienser
Ca. 600 g Danpo kyllingfilet, delte
1-1½ stk. romaine salat
40-60 g hakket løg
2-3 spsk. hakket persille
80-120 g mayonaise
Ca. ½ dl Balsamico
ca. 20 g sennep
1 tsk. lille reven peberrod
Salt, peber
3-4 blomme tomater
Ca. ¼ agurk i tynde skiver
4 stk. groft toastbrød
8 skiver bacon
Evt. friske krydderurter
Tilberedning
Del kyllingfileterne en gang på tværs, så der bliver 2 skiver og krydr med salt og peber. Steg dem i olie på pande eller på grill.
Imens skæres det vaskede romanie salat i fine strimler.
Løg og persille hakkes.
Mayonaisen blandes med basamico, sennep, reven peberrod og smages til med salt og peber.
Salat, persille og løg vendes i mayonaiseblaningen.
Tomaterne og agurk skæres i skiver.
Toastbrød ristes og smøres med mayonaiseblandingen.
Bacon steges til de er sprøde. Lad dem dryppe på papirservietter.
Saml burgerne.