Logo

Kryddermarineret kyllingefilet med indbagte grøntsager julienne og kold kartoffelsalat

4 Personer

Ingredienser
4-5 stk kryddermarinerede kyllingefileter
200 g rød peber, løg, squash (skåret julienne)
½ dl vindruekerneolie
100g revet mozarella ost

Kartoffelsalat
800g små kogte, faste kartofler
1 dl g jomfruolivenolie
4 spsk vineddike
1-2 tsk sennep
100 g rødløg i fintsnittede både
3 spsk hakket persille
Salt, peber

Tilberedning

Rød peber, løg og squash skæres i skiver og blandes med vindruekerneolie og halvdelen af mozarella.

Skær en lomme i kyllingefiletterne, hvor grøntsagsblandingen kommes i. Læg kyllingefiletterne i et ildfast fad og drys med resten af mozarellaen.
Steg i ovn ved 200 grader i ca. 25-30 min.

Jomfruolivenolie, vineddike og sennep røres sammen. Der tilsættes rødløg og persille. Smag til med salt og peber. De kogte kartofler vendes i.

Server med flüte

Kryddermarineret kyllingefilet med indbagte grøntsager julienne og kold kartoffelsalat