4 personer
Ingredienser
4 stk Danpo Minutfilet
Hvedemel
1 æg
1 1/2 dl eller rasp
1 dl kokos, revet
Salt og peber
Smør og olie til stegning
3 dl. speltkerner
1/2 chili, uden kerner- finthakket
2 fed hvidløg, revet
2 limefrugter, saft og citronskal
1 dåse sorte bønner (400 g)
200g cherrytomater i både
1/2 agurk i tern
3 forårsløg i strimler
100g sukkerærter i tern
1 dl frisk koriander, hakket
Tilberedning
Kog speltkernerne efter anvisning på pakken. Lad det dryppe af i en sigte og hæld det i en stor skål. Tilsæt olie, chili, hvidløg, limeskal og saft og bland det hele godt sammen. Stil det på køl.
Inden servering skylles bønnerne og vendes i speltsalaten sammen med de resterende grøntsager og koriander. Krydr med salt og peber og bland det hele godt sammen.
Krydr minut fileterne, vend dem i mel, æg og til sidst i en blanding af rasp og kokos. Steg fileterne i smør og olie i 2-3 minutter på hver side, indtil de er gyldenbrune. Serveres med speltsalat.