Logo

Karrymarineret kyllingesteak med jordskokkesalat

4 personer

Ingredienser
600g karrymarinerede kyllingefileter
1 spsk citronsaft
1/4 dl olivenolie
4 kviste frisk mynte
1 tsk honning - akacie eller citrus

Jordskokkesalat
3/4 kg jordskokker
½ dl hvidvinseddike eller hvid balsamico
2 fed hvidløg
1 tsk dijonsennep
1 dl valnøddeolie eller olivenolie
Salt og peber
75g hakkede valnødder
1 bk. rucola salat

Tilbehør
Brød

Tilberedning
Karrymariner kyllingefileterne dagen før brug.
Dryp kødet med citronsaft og olivenolie og læg en kvist mynte på hver steak. Skrub jordskokkerne grundigt, skær dem i papirtynde skiver og læg dem straks i iskoldt vand.
Pisk hvidvinseddike, knust hvidløg, dijonsennep og valnøddeolie sammen. Smag dressingen til med salt og peber og vend de afdryppede jordskokker i. Lad jordskokkerne trække i mindst 30 minutter, og drys med grofthakkede valnødder og rucola lige inden servering.
Grill kyllingefileterne ca. 3-4 minutter på hver side. Dryp med en anelse honning efter stegning og server med salat.

Energi per person: 3069 kJ (731 kcal)
Energifordeling: Protein: 23 %, kulhydrat: 41 %, fedt: 36 %.

Karrymarineret kyllingesteak med jordskokkesalat