4 personer
Ingredienser
4 stk karrymarineret kyllingesteaks
1 dl kokosmælk
2 tsk. knust eller frisk ingefær
2 dl kokosmælk
2 spsk limesaft
2 tsk. fish sauce
2 tsk. sød chilisauce
2 mangofrugt
2 bundt forårsløg
2 rød chili uden kerner
1 agurk
2 bdt.frisk koriander
Tilbehør
Ris eller nudler
Tilberedning
Læg kødet i en marinade af kokosmælk og frisk ingefær. Grill herefter kødet direkte ca. 3-4 minutter på hver side.
Pisk kokosmælk sammen med limesaft, fish sauce og sød chilisauce, og sæt dressingen i køleskabet indtil servering.
Skær mangokødet fri af stenen og i tynde skiver. Skræl agurken, halver den på langs, fjern kernerne og skær den i skiver. Bland mangofrugt og agurk med fintsnittede forårsløg samt chili i tynde strimler. Drys salaten med friske koriander og server den til kødet sammen med kokosdressing og ris eller nudler.
Energi per person: 1770 kJ (421 kcal)
Energifordeling: Protein: 32 %, kulhydrat: 49 %, fedt: 19 %