4 personer
Ingredienser
Eksempel på fyld:
Stegt Danpo kyllingefilet i tern eller skiver
Rå blomkålsbuketter
Agurketern
Kogte rødbeder i tern
Avocado i tern
Sprøde salater
Saltede mandler eller nødder
Små kryddertomater i både
Dressing:
1 dl olivenolie
1 dl citronsaft
1 dl revet parmesanost
Tilberedning
Ryst alle ingredienser sammen, eller bedre – blend dem sammen – til en ensartet dressing. Lav bare rigeligt. Den er virkelig god at have stående i køleskabet som dressing til salater, bønner, kikærter eller couscous.
Kom dressingen i bunden af glasset og byg derefter salaten lagvis op med de faste og ”hårde” ingredienser i bunden. Så kan de marinere, mørne og tage smag uden at de andre ingredienser som salat, avocado, tomater og lignende bliver kedelige.
Når det er spisetid, vender du bare bunden i vejret på glasset og ryster det, så dressingen fordeles.
Tip: Pak frokostsalaten i et stort glas med låg og tag den med på job, picnic eller i skole. Du bestemmer selv, hvad du vil fylde i salaten. Det vigtigste er bare, at du bygger den rigtigt op, så den holder sig frisk og sprød, til du skal spise den.