4 personer
Ingredienser
260 g. Danpo kyllingefilet
100 g groft hakkede rosiner
100 g hakkede grønne oliven
100 g hakkede mandler
200 g hakkede, kogte Kidney beans
8-10 stk. Tortillas
Tomatsauce
l ds. flåede tomater
150 gr. finthakket løg
30 gr. hakket chili uden kerner
2 fed hvidløg
1 stk. anis
Salsa Bandera
5 finthakket tomater
200 gr. finthakket løg
50 gr. finthakket grøn chili
50 gr. friskhakket koriander
Limesaft efter behov
Salt
Tilberedning
Kødet skæres i små stykker. Løg, chili og hvidløg sauters af uden at brune, tilsæt anis og tomat. Lad det hele koge lidt tykt, bland herefter rosiner, oliven, mandler og kidney beans i saucen og lad det simre i 10 min.
Saucen hældes ud på tortillas som drysses med kyllingekødet. De rulles stramt og bages i ovnen i 15 min. ved 180°C. Serveres med Salsa Bandera og blandet salat.
Alle ingredienser til salsa bandera blandes sammen og
salsa’en smages til.