4 personer
Ingredienser
500 g. kogt kyllingekød - evt. filet
1 helt hvidløg
Lidt olie
1 liter klar kyllingesuppe / kyllingeboullion
2,5 dl. fløde
100 g. flødeost naturel
250 g. helbladet spinat
250 g. majs
Tilberedning
Tænd ovnen på 200 °C og del hvidløgsfeddet i to. Smør skærefladerne med olie og bag dem i ovnen i 15 minutter til de er møre og har fået lidt farve.
Kog i mellemtiden suppen op og tilsæt fløde og flødeost.
Lad suppen simre i 15 minutter og smag den til med salt og peber.
”Smut” de bagte hvidløgsfed fra skallerne og mos dem med en gaffel. Kom hvidløgsmos i suppen.
Tilsæt kogt kylling, skåret i strimler eller ”revet” i mindre stykker, spinat og majs.
Lad suppen koge op og lad den simre 10 minutter med fyldet i.
Server evt. med groft brød.