Logo
om-danpo-banner.png
Aars_2.jpg
Samtale.jpg
Farre-kontor.jpg

Hvordan er Danpo skruet sammen?

Danpo er en slagterivirksomhed og en del af det danske landbrug – to vigtige faktorer, der former den kultur man møder i Danpo:

 

  • Danpo arbejder tæt sammen med de landmænd der opdrætter slagtekyllinger.

  • På et stort slagteri er der folk med rigtig mange forskellige færdigheder og erfaringer.

  • Danpo har en stolt historie– et kendt varemærke og en stor eksportvare.

  • Med stærk global konkurrence på fødevarer skal vi være de dygtigste: De bedste ansatte, den mest kompetente ledelse, konstant høj kvalitet og de mest avancerede processer og maskiner.

  • Dygtige mennesker er alle velkomne – vi ser fordele i mangfoldighed, og hos Danpo møder man folk fra mere end 25 nationer.

Hos Danpo er vi omkring 775 ansatte. De fleste arbejder på slagteriet i Års, rigtig mange på forædlingsfabrikken ved Give, og så er der også nogle der løser opgaver begge steder. Hver især arbejder vi for på bedste vis at bidrage med sikre kyllingeprodukter til velsmagende og sunde måltider i Danmark og på vore eksportmarkeder.

Danpo har en vision om at være den bedste og foretrukne. – Det være sig den bedste arbejdsplads, som den kylling vi leverer.

Vi udvikler os hele tiden

Udviklingen i procesteknologi, arbejdsmiljø, ledelsesbehov, udbud af arbejdskraft, myndighedskrav til fødevarer, økonomisk udvikling….. alt sammen er det noget der påvirker os til konstant at tænke nyt i forhold til at skabe de bedst mulige forhold for vore meget forskellige ansatte.

Danpo er en virksomhed med kompetente medarbejdere, og vi ser en positiv fremtid i vores medarbejdere. Vi tror på, at personlig og faglig udvikling betyder meget for ens tilfredshed i jobbet, og vi vil gerne fastholde dygtige medarbejdere bl.a. gennem deres fortsatte udvikling. Derfor har vi også fokus på at besætte ledige stillinger med kolleger, vi allerede har gode erfaringer med og som vil mere.

Vil du udvikle dig sammen med Danpo, så søg en af vore ledige stillinger eller send en uopfordret ansøgning. - Gå til jobs 

hele-laar-paa-baand.jpg
underlaar-i-bakker.jpg
Pallelofter_kasser.jpg (1)