Logo
_F5A1541.jpg
_F5A1950.jpg
_F5A2290.jpg
_F5A1143.jpg
_F5A1784.jpg

Støt Julemærkehjemmene

Hos Danpo støtter vi Julemærkefonden!

I Danmark har vi noget der hedder ”Julemærkehjemmene”.

Navnet skyldes, at den primære indtægt til Julemærkehjemmene oprindeligt kom fra salget af julemærker, som danskerne i stor stil satte på deres julepost. En fantastisk idé der siden 1912 har været grundlaget for driften af Julemærkehjemmene.

Julemærkehjemmene hjælper hvert år flere hundrede børn til et lidt bedre liv med et øget selvværd. Det er især børn der af en eller anden årsag mistrives eller slås med for høj vægt.

Opholdet på Julemærkehjemmene er et lille livsstilskursus i det sunde liv, og et frirum for børn med en barsk barndom.

Danskerne sender ikke så mange julekort og julebreve mere. Dels sendes rigtig mange skønne hilsener elektronisk, og dels er det blevet meget dyrt at sende en hilsen med posten. Det giver eksempelvis en virksomhed som Danpo en fin anledning til at støtte et godt initiativ.

Hos Danpo kan vi se at Julemærkehjemmene gør en forskel, og det har vi valgt at vi gerne vil støtte.

Vi har bla. lavet en smuk bog med børn og dejlige opskrifter fra Julemærkehjemmet Fjordmark der ligger i det sydlige Jylland ned til Flensburg Fjord. Vi håber bogen kan være med til at skabe nogle penge til Julemærkehjemmenes store arbejde med børnene.

På julemærkehjemmet har man troen på, at ALLE KAN meget mere, end de selv tror

Det er på julemærkehjemmene vigtigt, at hvert enkelt barn får et godt ophold - fuld af oplevelser og succeser. De voksne på julemærkehjemmene tager stor ansvar for og stiller krav til ALLE deres børn. Det gør man, fordi man tror på, at det at stille krav til et andet menneske er udtryk for tillid.

 Læs mere

 

_F5A2040.jpg

100% kyllingeglæde - køb bogen her!

Danpo har i samarbejde med julemærkehjemmet lavet en super lækker kogebog ”100% kyllingeglæde med julemærkehjemmet” og den kan du købe for kun 40 kr. + porto. Pengene er med til at sikre, at alle julemærkehjemmene hver måned får masser af sund kylling.

Send os en privat besked med din adresse, så sørger vi for at du modtager den flotte og inspirerende bog på 80 sider.

Skriv til: danpo.forbrugerkontakt@Scandistandard.com

Julemaerkehjemmet kogebog.jpg
_F5A1975.jpg
_F5A1137.jpg
_F5A1694.jpg