Logo
Logo close
Forbruger Foodservice
Dansk keyboard_arrow_down Dansk Dansk Engelsk Engelsk Tysk Tysk Spansk Spansk
Dansk Engelsk Tysk Spansk

Vi har alle et ansvar

Danpo har et medansvar for det samfund, hvor vores ansatte bor, hvor landmanden opdrætter kyllinger og hvor alle de der spiser kylling lever deres liv. At støtte og at tage ansvar er centralt i at bidrage til en bæredygtig udvikling.

 

Danpo støtter lokalt

Vi har fabrik i Års i Himmerland og i landsbyen Farre ved Give. Her støtter vi lokale sportsforeninger, hvor mange menneskers frivillige indsats for børn og unge altid kan bruge en hjælpende hånd.

Danpo støtter Julemærkehjemmet 

Måske det er fordi vi arbejder med sund kylling, måske det er fordi vi ved, at der er stor samfundsmæssig værdi i sunde børn… I 2014 tog vi i hvert fald kontakt til Julemærkehjemmet Fjordmark for muligheder for et samarbejde.

Fjordmark nyder godt af vores danske kylling og i samarbejde med den dygtige køkkenleder på Fjordmark har vi lavet en madbog, som vi sælger til fordel for Fjordmark… der er jo ingen der sender julebreve mere!

Og vi håber meget, at vi kan udvide vores samarbejde.

Læs mere om vores samarbejde her

Eller støt med på www.julemaerket.dk

 

Danpo støtter Ronald McDonald Huset

Kernen i vores støtte skal være sund kost og motion hos børn… Derfor hjælper vi Ronald McDonald Huset, et åndehul på Rigshospitalet for alvorligt syge børn og deres familier. Der er plads til bevægelse, kærlig kost og rum for omsorg. Vi leverer alt det kylling, de kan spise, og sponsorer et af Husets 12 familieværelser.

 

Et pokkers godt initiativ skabt af en af de mest loyale kunder hos Danpo, nemlig McDonald’s.

 

Læs mere om Ronald McDonald Huset her