Logo

En kylling består jo af andet end kød....

Derfor giver vi dig her et overblik over fordelingen mellem kyllingens kød, skind, ben og fedt.

Hel kylling L.jpg
Helel laar uden ryg.jpg

Hel kylling

   
Rå vægt: 1.290 - 2.340 g
Kødandel: 51-60% - gensn. ca. 58%
Skind og fedt: 10-16% - gensn. ca. 12%
Ben: 29-33% -gensn. 30%

 

Kyllingelår m/ryg

   
Rå vægt: 137-262 g
Kødandel: 41-50% - gensnca. 44%
Skind og fedt: 15-23% -gensn. ca. 20%
Ben: 32-38% - gensn. 36%
844045 overlår L.jpg (1)
845009_underlaar L.jpg

Kyllingeoverlår

   
Rå vægt: 107-181 g
Kødandel: 59-70% - gensn. ca. 64%
Skind og fedt: 13-20% - gensn ca. 18%
Ben: 14-24% - gensn. 18%

Kyllingeunderlår  

   
Rå vægt: 100-150 g
Kødandel: 56-63% - gensn. ca. 60%
Skind og fedt: 3-10% - gensn. ca. 5%
Ben: 29-39%  gensn. 35%
Æblestegte kyllingelår med æbleostgratin