Logo
HElKyllingJulBANNER.jpg
Banner Spyd Danpo
kyllingepinde_banner.jpg
BBQunderlårMkartoffeltårneStemning1BANNER.jpg

En kylling kan ALT i ÉN

Grillet lårfilet med frisk tabouleh

To ting på en gang, - en tilberedning – et måltid

Fyld bradepanden med grøntsager så har du tilbehøret.

Fyld en hel kylling med couscous blandet med urter.

Kylling i en fart. Kylling er som skabt til små godbidder, om det så er i pitabrød, grillet eller bare direkte på en skrive ristet brød med en god feta og citron creme på.

Mexikanske pandekager med kyllingekebab og avokadocreme

Rester til dagen efter til børnenes madpakke, aftensmad, eftermiddagssnack

Brug kyllingerester til lækker kylling paella

Brug kyllingerester vendt i pesto til madpakken

Brug kyllingerester til kyllingesalat

Brug kyllingerester til wrap

Brug kyllingerester til kyllingeburger

Brug kyllingerester i suppe

Kylling i cocotte med rodfrugter og citronsky

Tid til kylling

Giv din kylling smag inde fra – løsn skindet og fordel urter, krydderier og fx pinjekerne under skindet.

Slow cooking – prøv kylling i stegeso med krydderurter, væske og tid – og du får masser af smag og kraft, vi anbefaler 200 grader i 11/2 time.

Skær en lomme i din brystfilet til dit ynglingsfyld og urter.

Kylling med smagsglæde

Klar til nye smagsoplevelser? Vi gør det allesammen – altså tilbereder kylling som vi plejer. Men der skal ikke ret meget til at pifte din kylling op. Tænk på forskellige smage og miks af - salt, surt, sødt og bittert, når du tilbereder din kylling – oplev hvordan lime og bær gør din kylling frisk og fristende på en helt ny måde på 2 minutter.

 

Salt: salt, soja, miso

Sødt: sukker, honning, frugt, bær, nødder, kokos

Surt: æble-eddike, citron, lime

Bittert: olivenolie, citrusskal, bitre salater fx endive, radicchio og frisé